Gym?

2009-10-31 @ 18:07:33

Har mockat och skurat ett antal boxar idag, det känns i kroppen kan jag säga. Är inte van att vara så här aktiv, har varit ganska lat sedan slutet på sommaren och jag återvände hit. Var annant i somras då jag mockade åt drygt 15 hästar om dagen och red runt 5 st per dag, det var härliga tider.




Fint väder

2009-10-30 @ 17:13:10

Idag har det varit ett riktigt fint och skönt höstväder. Jag och R + hund tog en promenad i det fina väder, passade på att ta med mig kameran och här har ni resultatet:




Mockning

2009-10-30 @ 11:36:20

Jobbet är avklarat för idag, vi blev klara i tid trots att dygnbandet i ena stallängan inte fungerade vilket betyder att det är att köra med kärror som gäller... Misstanke om salmonella hos en häst, alltid lika trevligt att mocka åt sådana och idag mockades det i sopsäckar.

Jobbar även imorgon, min första helg, blir lite sovmorgon då vi börjar först kl 8. Kommer att bli kul att mocka då bandet inte kommer att lagas förns på måndag...


This is it

2009-10-29 @ 21:20:27

Har nu sett Michael-filmen. Helt okej, känns dock lite konstigt att sitta still i en biostol då hans låtar är så med ryckande.


Åter

2009-10-28 @ 20:27:47

Igår åkte vi kl 7 från F&S mot Jönköping och idag kl 19.35 var vi åter. Många timmar på bussen har det blivit...

Under resan till Jkpg kollade vi på filmen She´s the man, väldigt lättsam och bra bussfilm, det blev även ett stop utanför Nyköping för att inhandla fika. Efter drygt 5h bussåkande anlände vi till Elmia. Elmia var verkligen en besvikelse, vilken lite mässa som det tog ca 30 min att gå igenom (det var inte den stora jordbruksmässan utan en annan om närproducerat). Maten som ingick i det hutlösa inträdet var inte heller den någon höjdare.

Efter att ha varit på Elmia i 1,5h beslutade vi att gå till Charlies häst & hund, dvs en promenad genom hela Jkpg. Vi orienterade oss dit med hjälp av busshållplatskartor och vi hittade rätt på en gång! Tog en dryg timme att gå dit och det var det värt, vilken underbar och stor affär. Synd att den inte ligger närmare. Efter att vi varit där i en timme så gick vi mot vandrarhemmet, vi hittade en "genväg" så vi slapp gå hela vägen tillbaka in till stan och därifrån ta oss till vandrahemmet. Genvägen var en cykelväg runt den sjö som vandrarhemmet skulle ligga vid, det tog runt 40 min att gå dit. Vandrarhemmet var verkligen kanon! Helt nybyggt och invigt i mitten av oktober, enda skillnaden mot ett hotell var att man måste bädda själv.

På kvällen var vi ett gäng (17 st inkl "fröken" som vi bjudit med) som var in till city och åt på Jensens, verkligen god mat och supertrevligt hade vi det. Sedan återvände vi till vandrarhemmet och ramlade i säng, trötta och väldigt mätta.

Dag två tillbringades på jordbruksverket där de berättade om vad de pysslade med mm, intressant. Sedan var det dags att bege sig hemåt. Under bussresan hem var det filmdags igen, denna gång Robert Gustafssons film samt Jalla Jalla, vi hade inte så mycket annat att välja på...


Måndag

2009-10-26 @ 17:28:01

Idag börjar höstlovet för alla där hemma, v44 är ju den klassiska höstlovs veckan. Det hade varit skönt att vara ledig men sån tur har inte vi som går på uni.

Åkte iväg till projektstallet imorse för att sätta upp diverse apparater för att ta prover under den sista veckan som det ligger torv i boxarna. Nästa vecka är det träpellets som gäller.
Efter lunch var det dags att tillbringa några timmar i växthuset, diverse växter gicks igenom och jag tror att jag nu har ganska bra koll på de flesta. Är fortarnade ett lite mörker med grässorterna, förhoppningsvis ljusnar det tills tentan nästa vecka.

Jag har nu  betalt alla räkningar för denna månad. Det är packat och klart inför Jönköpingsresan som startar imorgon och slutar på onsdag. Har nu bara kvar att tvätta lite innan min dag är över, ska bli skönt att få sova ;)


Kalender

2009-10-25 @ 11:06:21

Jag är i behov av en ny kalender för 2010. Just nu lutar det åt någon av dessa:

 
Självklart ska det vara business layouten och i A6 format, dock så skulle jag vilja ha någon plastficka i också...


Div II final

2009-10-25 @ 08:38:06

Igår var det dags för hösten första och enda tävling för min del. Ryckte in i klubbens div 2 lag, efter som L fortfarande inte är riktigt ok så lånade jag en annan häst som gått dem andra två tidigare omgångarna i div 2 (ryttaren som lånade henne "tröttnade", då det inte gick så bra för dem i omgång 2 då hästen inte bjöd till).
Har hunnit sitta på hästen tre gånger innan tävlingen (aldrig ridit progam på henne), varav en gång för tränare, alltså inte helt optimalt. Hästen är ett sto med ganska svag egen bjudning och kan bli ganska tittig på banan. Tävlingsdagen började med att jag upptäckte att hon var brunstig, hjälp hur ska detta gå tänkte jag då hon blir snäppet värre när hon är brunstig... Jag hade som tur var garderat mig med sporrar med trissor och förberett mig på att rida med allt jag har inne på banan. På framridning kände jag att hon var förvånansvärt alert och framåt, skrittade fram ganska länge för att sedan jogga igång henne. La till lite galopp på slutet av framridningen, lät henne till en början bara galoppera på runt fyrkanten i båda varaven. La sedan till lite förvänd galopp, klockrent i vänster men värre i höger där hon gärna byter (vilket är väntat).

Runt tävlingsbanan var det dekorerat med en massa blommor och framför domaren var det en hel djungel. Hon kollar så klart en del på detta men ger sig ganska snart. Lyckas få henne ganska framåt trots avsaknad av spöet.
Inridningen i galopp kändes bra till en början men på vägen mot X bryter hon av till trav så det blir en hel del travsteg innan halt vilket resulterar i en 4a. Får igång henne i en hyfsad trav sedan och i mellantraven så svarar hon även här hysat vilket blir en 6a i betyg. Sedan var det dags för skänkelvikning på diagonalen, kommer igång lite sent och hon vill inte riktigt, 5a i betyg och det är koeff 2 så jag tappar två poäng där. Sedan vänder vi upp på medellinjen igen och ska lägga volter, ena volten betyg 7 och den andra en 8!.
Skänkelvikning igen på diagonalen och har ett mycket bättre flyt, 6a och även här koeff 2. Mellantrav för att saden övergå till skritt och ökad skritt, lyckas få till en ganska bra ökad skritt = 7a. Nu är det dags för 3 bågar i galopp, förvanänd galopp alltså, börjar som tur är i vänster galopp och vi belönas med en 6a och här är det också koeff 2. Jag andas ut lite att vi fixade detta då hon gärna byter i vanliga fall.
Mellangalopp på diagonalen för att sedan bryta av till trav och strax efter det fatta höger galopp och rida 3 bågar igen. Detta är det svåra varvet och jag börjar med att få en halv bra första bågen och i ingången mot andra måste jag rida sluta på att hon inte ska byta. Tappar sedan lite i andra halvan av bågen 2 och hon byter. Rättar till snabbt men poängen blev en 4a och vi tappar en heldel poäng då det är koeff 2, jaja det var nästan väntat.
Mellangalopp på långsidan och hon bjuder till riktigt och det blir inget bra upptag vid H, ville inte riskera att hon byrter av till trav, och därmed ingen bra hörnpassering. Vändning sedan från B och in på X för att sedan vända in på medellinjen och göra helt vid G. Har (för) bra galopp in och "sladdar" ut i vändningarna samt att hon brytar av förtidigt = betyg 4 eller om det nu var 5. Hon gör dock en bra halt som belönas med en 7a. Jag red varkligen med allt jag hade och hade inte kunnat gjort det så mycket bättre, tror att jag flåsade mer än hästen ibland :P (måste börja träna igen).

Är verkligen nöjd med ritten med tanke på omständigheter, det vi missar på är väntat och behöver finslipning för att bättrar (vilket jag inte hunnit med medtanke på hur lite jag ridit henne). Resultatet blev 58,39%, verkligen helt okej i en LA och med tanke på omständigheterna (igen). Om vi fixat förvända galoppen så hade vi haft 60%...
Jag blev inte sämst i laget och kom inte heller sist i klassen (vilket var målet :P). Laget slutade på en fin 3e plats och totalt i serien 4a, en poäng efter 3an. Nu väntar div 1 till våren, vi har alltså lyckas med målet för året som var att kvala tillbaka till ettan detta trots en massa skadade hästar nu under hösten.

Gammal bild på hästen (i en konstig vinkel) från när ägaren tävlade henne år 2008.


Träning

2009-10-22 @ 22:14:45

Jag måste ta tag i min träning, det är nu dags att lägga upp ett träningschema.
Önskar att jag kunde börja springa igen, foten krånglar dock fortfarande lite fast den inte utsätts för alldeles för stor belastning. Har fortfarande inte kommit iväg till sjukgymnasten och jag lär inte hinna det under den närmaste tiden heller (måste iaf ta tag i det och prioritera det).

Imorgon jobb som vanligt på fredagar, bör gå och lägga mig nu (eller iaf tänka på det) om jag ska vara något så när vaken imorgon när klockan ringer strax efter 5.


Tacopaj

2009-10-21 @ 22:47:33

Dagens middag bestod av tacopaj, mums

Pajdeg
2 dl vetemjöl
100 g smör
2 msk vatten

Sätt ugnen på 225°C. Blanda smör och mjöl till en gryning massa, tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i smord pajform. Förgrädda pajskalet i 10 min.

Fyllning
300 g quornfärs (alt köttfärs)
1 påse tacokryddmix
1 dl vatten
1 paprika
75-100 g riven ost

Bryn färsen i en stekpanna, tillsätt kryddmixen och vattnet. Låt sjuda på svag värme i 5-10 min, rör om då och då.
Lägg köttfärsfyllningen i pajskalet, lägg paprikan ovanpå och sprid sedan över den rivna osten. Grädda pajen i 10-15 min.      


Mellanstadiet?

2009-10-21 @ 19:54:50

Funderar på hur jag ska göra över jul, jobba på KC eller vara ledig? Pengar är ju gött men ledighet är ju det också. Nu blev det svårt.

Dagen har varit katastofal när det fäller "föreläsningarna", tror att vi återgick till mellanstadiet. Plancher skulle göras om gårdagens studiebesök och sedan skulle det "lekas lekar" på de två första skoltimmarna. De två andra var ingen hit heller då förläsaren till stor del gick igen några websidor som hon är iblandad i om livsmedel som ska publiceras, mening var att det skulle vara en förläsning om livsmedelssektorn (hon hann igenom 5 ppt-bilder utav 50)... men så blev det icke.

Nu är det snart dags för BSF, joinar nog L och H ner i "vardagsrummet", och efter det GA.

 


Sammanfattning

2009-10-20 @ 19:28:53

Kallt, får, tomater, gäss, bönor, bussresa, 1,5 h*2, mitt ute i ingenstans, Knutby, Väddö, ekologiskt, dimma.

Dessa ord kan sammanfatta min dag = studiebesök på en ekologisk gård.


Bibliotek

2009-10-19 @ 20:04:02

Dagen har tillbringats med att jag diverse böcker åt S (var en timme i skolan först...). Vi började med att besöka Carolina Rediviva där vi trodde att böckerna fanns, det visade sig att vi var helt fel. En bok fanns på ILU, en på Karin Boye, två på BMC och den sista på juridiska. Vi började med att beblanda oss med en massa teologeroch allt vad det nu är i Engelska parken för att besöka Karin Boye biblioteket. Kändes inte riktigt bekväm i denna miljö, tacka vet jag SLU. Lånade iaf boken och fortsatte våran jakt med att åka till ILU. Väl där så käns det som om man kommit till gymnasiet igen, aldrig att jag skulle vilja läsa till lärare på detta ställe alltså (tacka vet jag SLU igen). Där hittar vi inte boken och frågar i informationen om den, ja och då visar det sig att de bara lånar ut boken till lärarstudenter pga att det försvann väldigt många exemplar när de lånade ut den till andra. De lånade inte heller ut den till en polisstudent...
Efter detta misslyckande begav vi oss till BMC, här kändes det verkligen hemma och detta ställe hamnar på plats ett av dagens besökta platser (de andra är inte ens värda att rangordna). Böckerna hittades och det lånades även några till. Sedan gick vi en sväng på stan och istället för att springa iväg till juridiska så inhandlades boken på Akademibokhandeln. 

Jag har jagat efter ett hårnät under dagen, men det var verkligen utan lycka. Fanns varken på Sporren eller Lantmännen. Har hittat hårnät på nätet som jag vill ha men tror inte att de hinner leveras innan tävlingen på lördag... Får kila in på Kicks och se om de har något av intresse där.

Jag och R (+hund) cyklade till Stadsskogen för en eftermiddags/kvällspromenad. Verkligen trevlig och vi gick inte vilse (!) trotsa att vi irrade runt på alla möjliga olika stigar som Trollstigen, . Kul att se lite annat än åsen...


13 h

2009-10-17 @ 20:28:39

Åkte till stallet strax innan halv 8 imorse och har nu nyss kommit hem. Ska dit om några timmar igen så det var nästan ingen mening att jag åkte hem, hade kunnat sällskapa med L i boxen eller med missarna på höskullen.

Runt 250 starter har avverkats idag, är nu lagom mör i huvudet efter att ha suttit vid datorn hela dagen och tagit tid. Imorgon är det samma visa igen men skillnaden är att dte är hästar ist för ponnysar som hoppar.
Har även ridit en häst på kvällskvisten, skulle ha ridit två med L får vila idag...


Så var det fredag igen

2009-10-16 @ 09:32:50

Imorse var det riktigt lugnt på jobbet, inte alls många hästar inne. Dock fick jag mocka en box med pappersströ där det typ var blött i hela boxen = väldigt tung mockat då papperat verkligen suger åt sig allt vatten. Men det är ju "gratis" gymmande så jag ska väl inte klaga.

Nu har jag hunnit duscha och äta frukost nummer två. Kvar att göra idag är att rida två hästar, sedan ska jag ladda inför helgens jobb på tävlingarna i stallet och det lär behövas då det blir långa dagar...


Mejeriprodukter

2009-10-15 @ 19:29:03

Idag var det dags för provsmakning av diverse mejeriprodukter. Vi smakade på 3 olika sorters mjölk, 3 sorters yoghurt/fil och 3 sorters ost. Vi skulle beskriva hur det smakade samt gissa på vad det var.
Allt var riktigt äckligt, speciellet den högpastöriserade mjölken som smakade som grädde och sen är ju yoghurt ingen hit. Filen, som i visade sig vara Fjällfil, var även den riktigt äcklig. Ne tacka vet jag "vanlig" mjölk och fil. Men övningen var intressant och det var kul att se att man kunde känna skillnad på de olika produkterna (spec. mjölken).  

Imorgon tar jag ledigt från skolan, men som vanligt ska jag upp tidigt och mocka skit...


-

2009-10-14 @ 14:54:30

Det var verkligen snöstorm när jag cyklade till skolan imorse, usch
Nu blåser det och är skitkallt, jag gillar inte detta väder!


Chess

2009-10-14 @ 08:03:56

Igår kväll startade vi schackturnering här i korridoren. För min del började det bra med en vinst men i nästa match gick det utför. Första matchen var spännande och händelserik, spelet pendlade fram och tillbaka men jag gick hem med segern. Min andra match var inte lika händelserik, jag öppnade offensivt och tillslut hade vi nästan bara kungen och två andra pjäser kvar. Jag hade press på motståndaren men i ett svagt ögonblick begick jag ett misstag, detta ledde till att jag förlorade. Så kan det gå…

Gruppspelet fortsätter idag alt imorgon.


9 to 5

2009-10-13 @ 17:29:57
Idag har jag varit i skolan mellan kl 9 och strax efter kl 17. Jag smet tidigare från den sista föreläsningen då jag har tvättid kl 18. Egentligen skulle vi ha slutat kl 16 idag men förläsningen som vi skulle ha imorgon blev idag flyttad till idag då föreläsaren skulle till London eller vad det nu var imorgon... Blev en mastig dag men slutar ju tidigare imorgon så det är väl helt okej... 

SNÖ!!

2009-10-13 @ 17:27:19

Det har snöat idag, hel sjukt. Enligt ryktet så snöade det imorse och jag fick själv uppleva ett riktigt snöfall strax efter kl 13. Det var rikligt med snö som föll ner från himlen, men som tur är så ligger det inget kvar på backen iaf...


Slaktkyckling

2009-10-12 @ 18:30:58

Eftermiddagen tillbringades med gruppen och lite fortsatt arbete med projektet. Vi övergick sedan att jobba med gårdsfallet vi också ska göra (som om vi inte redan har tillräckligt med saker), slaktkyckling och växtodling handlar det om... Jag behöver nog inte säga så mycket mera för det finns inte så mycket att säga då vi kan nada om dessa områden. Vi kom inte så lång på detta arbete...

Träffade på ytterligare en klasskamrat idag, vi är nu 5st (av 27) som studerar här ute varav fyra till just agronomer. Lite "lustigt" då vi gick ett vanligt NV på gymnasiet, tänk att "alla" fastnat för jordbruket.


Potäter Potäter

2009-10-12 @ 12:42:18

Potatis var det för hela slanten på förmiddagen. Man kan ju undra om jag verkligen studerar på ett universitet, ena dagen är det om lantbrukstraktorer och andra om potatisodling ;P.

Lärde mig (bla) att det krävs 5 kg potatis för att producera 1 kg chips. Föreläsningen var faktiskt intressant även om man nu inte kan tror det...


Lördag

2009-10-10 @ 19:04:08

Dagen började med uppstigning i ottan, jobb på tävling var dagens uppdrag. Dagen flöt på bra och vi var klara tidigt, skönt att det inte var så många starter (värre blir det nästa helg...). Klubbens ponnytjejer knep segern i lagklassen och den totala segern i div II. Det är de värda och div I väntar nästa år!!
Direkt efter tävlingen skrittade jag och L på en tur tillsammans med E och Z. Kul att prata med E igen, det var någon vecka sen.

Sedan var det bara hem och svida om för det vankades bio, tänk att de visar lite filmer här i byn ibland. Flickan som lekte med elden var det denna gång. Riktigt bra var den och snäppet bättre en första delen i trilogin. Väl värd att se!

Nu är det snart dags för fotboll, tror dock att Sverige för det svårt mot Danmark. Men jag hoppas att jag har fel...


Work

2009-10-09 @ 10:03:44

Upp strax efter kl 5 imorse för att hinna äta frukost och fixa mig inför dagens mockningspass. Vi hann inte klart med allt i tid så det blev 45 min övertid, gött med lite extra pengar.

Dags att återgå till min vetenskapliga artikel om boxströ...


To much

2009-10-08 @ 18:09:56

Jag har för mycket saker att göra, det ligger en lång lista med saker som jag måste göra framför mig just nu. Inte alls lockande men det är väl bäst att sätta igång...


Eu-konferens

2009-10-08 @ 11:59:29

Idga kryllar det av poliser (och väktare) på skolan. Det står även polisbilar vid infarterna till campus... Verkligen ett stort pådrag. Själv har jag trängts med en massa ministrar, EU-kommissionärer och forskare från hela EU på min väg mot skolans bibliotek.

Vad är detta då, jo de håller en djurskyddskonferens här då Sverige just nu är ordförandeland i EU. 


CSN

2009-10-07 @ 20:02:08

Fick meddelande från CSN att regeringen besultat om höjt studiemedel. Från december kommer jag att få ett ökat bidrag med hela 6 kr och from januari ökar bidraget med hela 12 kr!! Wiiee jag kommer att bli rik 


Desperate

2009-10-06 @ 22:54:08

Lyckades hitta en sida på nätet där man kunde kolla på DH, nu blev jag nästan sugen på att se nästa avsnitt oxå...


Lång dag

2009-10-06 @ 21:45:07
Puh är nu äntligen hemma efter en lång dag med projektjobb. Åkte från skolan strax innan halv ett och återvände strax efter halv tio. Men mycket har vi hunnit med så det känns skönt.

Har dock missat säsongsstarten på DH, jaja det går väl i repris någon gång eller så får jag luska reda på avsnittet på nätet ;)

Sängen kallar

Studiebesök

2009-10-06 @ 08:50:28

Igår var det studiebesök för hela slanten, RagnSells i Bro och reningsverket här i Uppsala. Bättre än väntat var det och faktiskt intressant, eller så intressant det kan bli...

Idag är det projektet som gäller, spånet ska ut och torven in.


Div II

2009-10-05 @ 18:13:44

Mina tävlingsplaner gick ju i stöpet iom att L gick och skadade sig (griffelbensfraktur/spricka). Nu gäller det att se till att hon blir bra, men det får ta den tid det tar!
Samtidigt som L skadade sig skadade ankarhästen i div 2 laget sig plus att den fjärde tilltänkta hästen var lite halvt ofräsch så stod vi där med endast ett ordinarie ekipage. Detta såg ju inte alltför bra ut då vi vill kvala tillbaka till div 1 (som vi åkte ur för några år sedan pga sjukdom i stallet och iom det så kunde vi inte få ihop ett lag). Men det ser ut att ordna sig ändå, vi fick plocka ihop lite hästar och ryttare så att vi i första hand iaf skulle kunna genomför omgångarna och hålla oss kvar i div 2 (man måste starta i alla omgångar med mins 2 ekipage, annars får man kvala om från div 3 igen). Kvalade till div ser även ganska ljust ut vi håller det lag som vi behöver så bakom oss i sammandraget.

I första omgången, som reds för några veckor sedan, slutade laget på en 5e plats av totalt 7 lag. Mycket bättre än väntat, med endast ett ordinare ekipage till start, två orutinerade hästar (desto rutinerade ryttare) och en ponnyryttare på lånad häst (som hon iofs nu har tränat flitigt på).
I den andra omgången som reds igår slutade laget på en 4e (!) plats, även denna gång 7 lag totalt. Ankaret var tillbaka men vi hade bara 3 ekipage till start och den ena hästen var verkligen inte på humör, men det gick ändå! Verkligen bra kämpat av allihopa!!!

Sista omgången går om tre veckor och det ska bli spännade att se hur det går. Ev. måste jag rycka in och rida en av hästarna...


Kanelbullens dag

2009-10-04 @ 20:20:32

Söndag idag och kanelbullens dag. Jag har dock inte ätit någon bulle, men det har bakats här hemma i korridoren.
Var upp tidigt till stallet och hann rida två hästar innan kl blev 9 och lektionerna började. Vid halv elva var jag åter hemma och då hade jag hunnit släppa ut några hästar, mocka och fixa till "mina" tre hästar. Verkligen en effektiv morgon...

Imorgon är det studiebesök på reningsverksom gäller, spännande eller inte


Lördag

2009-10-03 @ 19:10:24

Iförd stallkläder, vinterjacka, pannband och vintervantar satte jag mig på cykeln och cyklade till stallet tidigt (kl 8) denna kalla morgon (-5 grader). Undrar vad ska ha på mig när den riktiga vintern kommer då jag redan nu använder min "vinterutrustning"?

Väl i stallet tog jag ut några hästar, fixade (mocka, hökassar, betfor mm) till de 3 hästarna (L, C och T) som jag skulle sköta, snackade lite skit, hjälpte till med vaccineringen av en hög RS-hästar och gick sedan en promenad med L. Sedan var klockan nästan lunch och jag cyklade hem igen. Efter lunchen åkte jag tillbaka till stallet, denna gången tog jag bilen, och red de 3 hästarna (Z, C och T) jag skulle rida. Strax innan kl 17 var jag åter hemma igen. Blev verkligen en heldag i stallet.

Blir en även idag en tidig kväll, måste vara i stallet halv 8 imorgon om jag ska hinna rida i ridhuset innan lektionerna börjar...


Fredag

2009-10-02 @ 21:24:15

Jag är verkligen helt slut efter denna dag, har varit igång nonstop sen kl 5 imorse.
Efter lunch träffades vi i projektgruppen och projektbeställaren, först genomgång av vad vi ska göra sedan for vi till stallet och monterade upp diverse apparater som mäter lite smått och gott som finns i stallet. Vi var klar vid 17-tiden och sedan for jag mot Vås (fick dock vänta bra länge på bussen).
Var i Vås vid 19-tiden och då for jag till MediaMarkt för att kolla om de hade kamran jag ville ha till ett bra pris. Den fanns till ett bra pris men det var bara visningsexet. Knatade då över till Elgiganten som öppnade sin Megastore idag och köpte kameran till deras kampanjpris. Känner mig riktigt nöjd med mitt köp och det var verkligen ett kanonpris, tjände runt 1500 kr =)

Nu ser jag fram emot att gå och sova, det blir en tidig fredagskväll för mig. Imorgon ringer kl 07.30, stallet kallar...  


Work

2009-10-02 @ 09:07:51

Imorse ringde kl strax efter 5, var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara. Gick och la mig sent (kl 23) då det blev lite snack med D sent på kvällskvisten.
Cyklade (kallt värre var det) ner till KC för att jobba mitt första pass där. Jobbade mellan 6 och 8.15, hann bara mocka åt 4 hästar... Men det är ju så mycket omständigare än i ett vanligt stall, med tanke på all smittorisk. Det ska även spolas rent i stallen osv. Är ju van att mocka, fodra och sopa åt drygt 15 hästar på 2h själv... Det var även intressant att mocka i tidningspapper, jäkligt tungt för det suger ju åt sig något så otroligt.

Nu ska jag snart bege mig mot skolan, hoppade över första föreläsningen *fy på mig*


Projekt

2009-10-01 @ 20:32:56

Dagen har handlat om projekt, projekt och projekt. Fm tillbringades tillsammans med min underbara projektgrupp och på em var det föreläsning och diverse övningar om hur man arbetar i projekt.

Imorgon drar själva projekt igång, ska bli kul!


RSS 2.0