Div II

2009-10-05 @ 18:13:44

Mina tävlingsplaner gick ju i stöpet iom att L gick och skadade sig (griffelbensfraktur/spricka). Nu gäller det att se till att hon blir bra, men det får ta den tid det tar!
Samtidigt som L skadade sig skadade ankarhästen i div 2 laget sig plus att den fjärde tilltänkta hästen var lite halvt ofräsch så stod vi där med endast ett ordinarie ekipage. Detta såg ju inte alltför bra ut då vi vill kvala tillbaka till div 1 (som vi åkte ur för några år sedan pga sjukdom i stallet och iom det så kunde vi inte få ihop ett lag). Men det ser ut att ordna sig ändå, vi fick plocka ihop lite hästar och ryttare så att vi i första hand iaf skulle kunna genomför omgångarna och hålla oss kvar i div 2 (man måste starta i alla omgångar med mins 2 ekipage, annars får man kvala om från div 3 igen). Kvalade till div ser även ganska ljust ut vi håller det lag som vi behöver så bakom oss i sammandraget.

I första omgången, som reds för några veckor sedan, slutade laget på en 5e plats av totalt 7 lag. Mycket bättre än väntat, med endast ett ordinare ekipage till start, två orutinerade hästar (desto rutinerade ryttare) och en ponnyryttare på lånad häst (som hon iofs nu har tränat flitigt på).
I den andra omgången som reds igår slutade laget på en 4e (!) plats, även denna gång 7 lag totalt. Ankaret var tillbaka men vi hade bara 3 ekipage till start och den ena hästen var verkligen inte på humör, men det gick ändå! Verkligen bra kämpat av allihopa!!!

Sista omgången går om tre veckor och det ska bli spännade att se hur det går. Ev. måste jag rycka in och rida en av hästarna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0