twins

2010-10-31 @ 14:28:42




running

2010-10-31 @ 14:26:06

Imorse var jag ute och sprang för 4e gång denna höst (och typ detta år). Slog förra veckans tid med 35 s! (samma sträcka) Det är dock inga supersnabba tider men det går framåt ;)


adaption

2010-10-30 @ 11:23:18

all is about adaption

Försöker mig på att tentaplugga till onsdagens munta men det går sisådär. Även det mest intressanta och roliga ämnet blir tråkigt under tentapluggs perioden. Har iallafall kommit fram till en slutsats vad gäller det som ska pluggas in och det ser ni ovan. 
 


beroende

2010-10-27 @ 22:23:48

marabou yoghurt raspberry
(jag som inte äter godis egentligen, men choklad räknas väl inte till godis ;))




måltider och röntgen

2010-10-27 @ 19:08:02

Imorse var det som vanligt dags för onsdagsjobbandet vilket betyder frukost strax efter kl 5. Jobbade på till kvart i 9 för att sedan skynda hem och fixa en macka som jag åt på vägen till skolan som började kvart över 9. Föreläsningen slutade 12 och då mötte jag S (och U) för att bege oss mot djurkliniken där U skulle HD och AD röntgas kl 13. Hade räknat att det skulle gå fort och lunchen skulle inträffa någongång runt kl 14. Tji fick jag...

Det började med att U var segsederad och det tog en timme tills hon var någorlunda trött (då hade hon fått ett antal doser intramuskulärt och även en dos intravenöst). Sedan dags för röntgen som brukar går fort, men icke... De fick inte till några bra bilder på höfterna så 10 bilder senare så gick de vidare till armbågarna. Trodde att det skulle vara en vet. som röntgade men inte det inte, utan det var en liten dssk som verkligen inte kunde röntgen... S var inte direkt nöjd och lagom glad, jag förstår henne. kl 16 var vi ute från kliniken och då var det dags för lunch.

Nu funderar jag på vad jag ska äta till middag, blir nog havregrynsgröt... Lagom ladding inför kvällen BSF och GA :)


Den perfekta kalendern?

2010-10-24 @ 21:17:36

Om lite drygt två månader så är det ett nytt år (gud vad tiden går fort!). Ett nytt år innebär att jag måste ha en ny kalender/almanacka vilket inte är det lättaste att hitta. Eller ja det finns ju en uppsjö med kalendrar men det är svårt att hitta den perfekta. Den ska både vara snygg på utsidan, ha en bra inlaga och rätt storlek (=A5), den kombon är inte lätt har det visat sig. Tyckte mig ha hittat en snygg med en bra inlaga men då fanns den bara i A6 format... Jakten fortsätter...


klänningjakt

2010-10-21 @ 20:00:16

Imorgon måste jag ut på klänningjakt, usch och fy. Jag tycker verkligen inte om klänningar, men ska jag på släppet på lördag så måste jag hitta mig en (klädkod kavaj). Måste även inhandla en väska modell mindre. Kan bli en lååång dag imorgon ;P


passed

2010-10-19 @ 18:34:03

Tentan är gjord och klarad, skönt värre! Smidigt att göra den på datorn och få domen direkt. Klurig var den dock, multiple choice är inte direkt någon favorit...

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och invänta DH.


dogs

2010-10-18 @ 12:15:49




tid

2010-10-17 @ 21:47:58

Vet inte hur många timmer jag har tillbrinagt i domartornet i helgen och jag vill nog inte veta det heller. Det jag vet är att jag har tillbringat för få timmar med tentaplugget, men det ska nog gå på nått sätt ändå på tisdag tror jag. För er som undrar vad jag har pysslat med så har vi haft tävlingar på hemmaklubben och jag har skött datatidtagningen (som vanligt). Är nu lagom mör ihuvudet efter två dagars intesivt arbete.

Imorgon ska jag ta sovmorgon och sova tills jag vaknar, dock lär jag nog vakna senast kl 8 då jag inte är så bra på att ta sovmorgon... Sedan blir det tentaplugg hela dagen lång!


Kungen är såld

2010-10-14 @ 18:50:08

Så var Kungen såld...
Ska bli spännande att se vem som ska rida honom, har lite inside rykten som säger att det kan bli under engelskflagg eller "dansk". Tidigare under dagen var det även ett rykte om österrikiskflagg. Spännande spännande. Dock hoppas jag att Gal får fortsätta att rida honom.


motivation

2010-10-11 @ 18:40:27

Min motivation till att gå till skolan, lyssna på föreläsare, PLUGGA mm är totalt bort blåst. Fast vi har väldigt intressanta föreläsningar (till ämnet iaf) så är motivationen noll, det är väl egentligen inte så konstigt om man har pluggat i drygt 4 år...

Nu måste jag sätta mig och gå igenom alla handouts från höstens föreläsningar, jag VILL verkligen inte...


a long day

2010-10-07 @ 20:37:22

Har tillbringat hela dagen i skolan, först föreläsning mellan 9 och 14 sedan var det projektarbete till 17. Har även fortsatt med projektarbetet nu när jag kom hem. Det ska in på måndag och vi har några bitar kvar att göra, dock har vi ingen plats att skriva dessa på då vi är upp i begränsningen på antal ord... Det blir alltså att ta bort lite text, omformulera meningar så att det blir kortare osv.

Skulle innan jag gick hem från skolan skriva ut lite handouts tillhörande vissa föreläsningar, visst låter det enkelt men det var det inte kan jag säga. Jag och SH tar varsin dator och loggar in, jag får inte upp några ikoner på skrivbordet men startmenyn kommer fram dock går den inte att trycka på... Liknande problem för SH. Vi försöker med några andra datorer men där går det inte ens att logga in utan den bara säger applaying your personal settings. Inte nog med det utan de flesta datorer går inte ens att använda då de håller på att spara inställningar från en tidigare användare. Vi fortsätter med att försöka på några andra datorer, det går inte heller. Pratade med personalen i biblioteket men de visste inte vad som var fel. Tillslut lyckades vi logga in med ett gästid som vi fått av personalen och kan då skriva ut via det. Ett jäkla strul men iom att vi använde gästidet så behövde vi inte betala för utskrifterna!


6 okt

2010-10-06 @ 19:28:37

Imorse när klockan ringde strax efter 5 så trodde jag att det var någon idiot som ringde mig mitt i natten... Sov väldigt djup och var inte alls med på vad som skedde. Upp kom jag tillslut iaf och knatade vid kvart i 6 mot jobbet (det var verkligen varmt ute på morgonen inte alls så kyligt som det varit de andra dagarna). Jobbade 3h och sedan var det dags för föreläsning i 1h och 40 min (var schemalagt 3h).

Var många hästar inne jämfört med tidigare veckor, har varit runt 12-14 st tidigare och nu var det 24. Men vi är flitiga så det hanns med på ordinare jobbtiden, jag och RW stannade kvar en timme extra och fixade med fodret. Lite (med betoning på lite ;P) extra pengar intjänade idag alltså. 

Har inte gjort mycket under eftermiddagen, kollat lver lite foderstater till projektet, handlat, softat och lagat mat.
Nu måsta jag försöka ta tag i pluggandet så at jag hinner göra lite vettigt innan Greys börjar.


tv-serierna börjar igen

2010-10-05 @ 20:42:28

Ikväll börjar Desperate Housewives för säsongen och imorgon är det dags för Greys anatomy! Är dock lite sur att sidorna jag brukar kolla streamat på inte funkar. Så nu kan jag inte se på avsnitten i förväg (jag har letat efter andra sidor men inte hittat några bra)...

Ikväll krockar dock DH med VM-hoppningen så det blir nog lite zappande ;P 

Vm-hoppningen ja, började väl inte alltför bra igår men idag så fixade Malin en nolla dock så rev Helena och Blomman två hinder plus plaskade lite i vattnet och hade dessutom ett tidsfel (=13 fel). Nu är det dags för Peder!


fotosugen

2010-10-05 @ 12:47:07

Efter som jag shoppade för en stor summa ihelgen så lär det inte bli något nytt objektiv denna månad som jag hade tänkt. Är dock riktigt fotosugen, det är verkligen härliga färger ute nu. Får se om det blir lite fotande i veckan...

En redigerad bild från förra året


4år?

2010-10-03 @ 22:04:27

Idag har L 4 år varit ute på sin första tävling, eller inte men det kändes typ så. L är egentligen 16 år och det var inte hennes första tävling... Jag vet inte om man ska skratta eller gråta men hon tycker fortfarande att det är kul, lite för kul. Framridningen ska vi inte tala om, hon var laddad minst sagt. På tävlingsbanan galopperade vi inte lika mycket som på förra veckans tävling men tillräckligt för att ha katastrof poäng igen. Var ju iaf ett steg i rätt riktigt, bara att "bryta ihop" och komma igen!


Shopping igen...

2010-10-02 @ 18:06:49

Nu så har jag varit och shoppat igen, på mindre än två timmar lyckades jag bränna iväg 3100 kr *oops*
Det som fick följa med hem var ett par Vagabond skor, en fodrad jacka från G-star, en BIC 4-färgspenna, ett Bugatti fodral till iphonen samt skydd till skärmen. Är väldigt nöjd med mina köp men hade lite ångest ett tag över att kontot är lite tommare nu än det var igår ;P


RSS 2.0