Första skoldagen

2009-08-31 @ 22:37:59

Första dagen i skolan är nu avklarad. Cyklade genom Gaza remsan och förbi Groud Zero (byggområdet på campus) på väg till skolan, antog att den "vanliga" vägen var avstängd fortfarande.
Idag presenterades kursens alla moment och det var en heldel, samt en hel del studiebesök. Jag kommer att ha fullt upp, det är verkligen heldagar och en massa saker man ska göra på fritiden.
Efter lunch var det dags för presentation av några projekt som vi kan välja på, detta kommer att fortsätta några dagar till denna vecka. Projektarbetet kommer nog att bli riktigt kul, kul när det är anknytning till verkligheten och att det är företag/personer som har beställt just dessa projekt.
Det var verkligen roligt att träffa alla igen och det känns inte som om det är 3 månader sen vi sågs sist.
Hämtade även ut nytt passerkort som nu även fungerar som skrivarkort, smidigt värre.

Vid lunch fick vi ett sprillans nytt kylskåp, tur att de är så snabba på detta ställe. Lite jobbigt att dela 8 personer på ett kylskåp. Så nu har jag cyklat i stormen till G-sunda och handlat lite. Detta kunde sedan ställas in i det alldeles nya och fräscha kylskåpet, trevligt.

Nu är jag nyss hemkommen från en promenad med R och S the dog, skönt att få lite frisk luft efter att ha varit instängd hela dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0